Compliance Monitoring & Reporting Analyst– Antwerp

 

Het bedrijf

Onze klant is een zakelijke dienstverlener en deel van een grote en gerenommeerde internationale groep. Zij wensen hun compliance team uit te bouwen met meerdere functies, waaronder met een Compliance Monitoring & Reporting Analyst.

 De rol

Als Compliance Monitoring & Reporting Analyst ben jij het aanspreekpunt voor alle nationale en internationale rapportering die gelinkt zijn aan het Compliance topic binnen onze klant.

Je rapporteert aan de Manager Compliance.

Uw taken

Je ontwikkelt en implementeert een consistent en effectief monitoringsprogramma waarin je op maat gemaakte rapporten opzet. Deze rapporten tonen aan dat de huidige systemen en controles beantwoorden aan alle wettelijke richtlijnen.

Je voorziet een dashboard om de verschillende management comités binnen de group te voorzien van strategische informatie zodat we de kwaliteit van onze diensten kunnen waarborgen en verder verbeteren. Je volgt bovenstaande acties op en escaleert wanneer nodig.

Je communiceert dagelijkse met diverse interne stakeholders en hebt regelmatig contact met het hoofdkantoor en met andere entiteiten binnen de groep.

Uw profiel

  • Je behaalde een Bachelor diploma in een bedrijfskundige, economische richting en hebt enkele jaren relevante ervaring.
  • Je beschikt over een probleemoplossend en analytisch vermogen.
  • Je bent een sterke communicator en kan je boodschap duidelijk, enthousiast en constructief overbrengen op alle niveaus in de organisatie.
  • Je bent tweetalig Nederlands/Engels en hebt een goede basiskennis van het Frans.
  • Je bent een gedreven, ondernemende collega en houdt van een uitdagende werkomgeving.

Onze klant staat voor

  • Innovatieve en internationale omgeving
  • Solide bedrijf met hoge standaarden
  • Respect voor persoonlijke ontwikkeling en groei van de medewerkers

Samengevat

We zoeken iemand met een economische of bedrijfskundige achtergrond, die geen schrik heeft van ‘werken met cijfers’. Je zal monitoren en dit omzetten in vlotte rapportering. Op die manier geeft je de essentiële informatie omtrent de compliance. Verder ben je iemand die wil leren op vlak van compliance en zo met vele afdelingen en collega’s in contact komt. Daarbij ook begeleidt. Vlotte communicator en een goede analist. Een rol waarin je zaken goed analyseert maar zelf ook leert en groeit.